Гам паста

IMG_0982

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам5
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи