За нас

logoНашата тајна за правењето на Чоколадна магија не е во откривањето на  најголемите и најчувани мајсторски рецепти,кои што со генерации се чувале и пренесувале на идните поколенија, во малите чоколатерски фамилии.

Нашиот рецепт за успех е  модерно-креатвниот начин на изработка на производите,како и користењето на најквалитетните чоколада добиени од најубавите какао зрна од Гана и Мадагаскар .Toa e нашиот проверен рецепт за Чоколадна магија.