Пралини

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: // грама.    |    Шифра: /ПР01
photo 2 (2)photo 3photo4

Слични производи

Слични производи