Чоколаден топер

photo 2(14)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ04
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи