Чоколадна пралина

photo 1 (5)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила и карамел.
Нето: 50 грама.    |    Шифра: Мар03
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи