Чоколадна пралина

photo 4(3)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 35 грама.    |    Шифра: Род10
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи