Чоколадна пралина

photo 2 (4)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама.    |    Шифра: mar02
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи