Чоколадна пралина

photo 3(23)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 30 грама.    |    Шифра: Сва09
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи