Чоколадна пралина

photo 5(15)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама.    |    Шифра: Мар11
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи