Чоколадна пралина

photo 1(24)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 40 грама.    |    Шифра: Сва04
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Слични производи

Слични производи