Гам паста

IMG_0982

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам5
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Гам паста

IMG_0981

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам4
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Гам паста

IMG_0977

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам3
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Гам паста

IMG_0975

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам2
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Гам паста

IMG_0973

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: Гам1
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.