Чоколаден топер

photo 3(13)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ02
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколаден топер

photo 2(14)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ04
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколаден топер

photo 2(12)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ03
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни топери

photo 1(14)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила и карамел.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ02
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни топери

photo 1(13)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила и карамел.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ01
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни топери

photo 1(12)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 15 грама.    |    Шифра: Топ01
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.