Чоколадни букви

xcvcvxcv

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 2 грама.    |    Шифра: ЧД03
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни корпици

hgfhgfh

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 5 грама.    |    Шифра: ЧД02
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни ѕвезди

photo 4(11)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 8 грама.    |    Шифра: ЧД01
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.