Чоколадни мафини

photo 1256

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: // грама.    |    Шифра: ЧМ04
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни мафини

photo

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: // грама.    |    Шифра: ЧМ03
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни мафини

photo 4

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: // грама.    |    Шифра: ЧМ02
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни мафини

asdasdasd

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: // грама.    |    Шифра: ЧМ01
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.