Чоколадна пралина

photo 5(15)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама.    |    Шифра: Мар11
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадна пралина

photo 4 (4)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 50 грама.    |    Шифра: Мар10
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадна пралина

photo 3 (6)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама.    |    Шифра: Мар09
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадна пралина

photo 1 (5)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 50 грама.    |    Шифра: Мар08
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадна пралина

photo-316

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 50 грама.    |    Шифра: Мар07
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадна пралина

photo 1 (3)

Состав: Високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама.    |    Шифра: Мар06
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.