Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК6
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК5
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК4
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК3
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК2
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.

Чоколадни кутии

Чоколадни кутии

Состав:Чоколадни кутии од високо квалитетно чоколадо со 38% какао путер, добиен од најквалитетните какао зрна од Гана и Мадагаскар, со природна арома на ванила.
Нето: 55 грама. | Шифра: ЧК1
* Производот не содржи хидрогенизирани масти.